2 dagen
11 systemen
13 tafels
298 spelers
Meer dan 50 vrijwilligers
Meer dan 80 nieuwe Dutch20-discordleden

Spellenspektakel 2023 was weer epic!

Op 4 en 5 november 2023 was Dutch20 voor de derde keer aanwezig op Spellenspektakel, de grootste bordspellenbeurs van de Benelux. Met prachtig aangeklede eyecatchertafels, de altijd magische tovenaarstoren mét echte tovenaar erachter en meer dan 50 vrijwilligers die je alles konden vertellen over de TTRPG’s die uitgestald lagen op de tafels, de loterij runden en mensen inschreven voor de vele sessies die vakkundig werden geleid door onze GM’s.

Of je nu op avontuur wilde in Dungeons & Dragons, op een goed blaadje probeerde te komen bij de Prins in Vampire: the Masquerade, Aang achterna wilde in Avatar: Legends, je medespelers niet kon vertrouwen in Paranoia of onze nieuwe Quickshot-systeem wilde uitproberen, we hadden voor ieder wat wils. We zijn trots dat we bijna 300 mensen een eerste (of zoveelste) ervaring in TTRPG’s hebben kunnen geven en we zijn de vrijwilligers dan ook zeer dankbaar voor de gezelligheid en het enthousiasme waarmee iedereen zich iedere keer opnieuw weer inzet.

We kijken naar 2024 met weer een aantal mooie conventies op de planning voor toffe spelsessies en veel enthousiasme over tabletop roleplayinggames. We hopen jullie allemaal daar te zien (als bezoeker of vrijwilliger) en op onze Discord-server natuurlijk.

Op de aftermovie kun je goed zien wat er allemaal te beleven viel en leggen vrijwilligers van Dutch20 je uit wat er zo leuk is aan TTRPG’s.