Het heeft even geduurd maar het moment is aangebroken: Dutch20 heeft nu een eigen website!

Dutch20 is actief op verschillende platformen, waaronder voornamelijk op onze Discord en Subreddit. Toch ontbrak er iets aan onze online aanwezigheid. Aangezien niet iedereen even bekend is met onze bestaande platformen, willen wij het met deze website nóg iets makkelijker maken om aan onze prachtige hobby mee te doen. Naast de rol van online uithangbord bestaat de website uit interessante en handige inhoud, waarvoor je hopelijk nog vaak terug zal komen.

Ontdek

In deze bibliotheek vol kennis en tips vind je informatie over allerlei RPG-gerelateerde onderwerpen, voor zowel beginners als veteranen binnen de hobby. We zijn pas net begonnen, maar je mag erop vertrouwen dat we regelmatig onze (en hopelijk jouw) kennis gaan uitbreiden met nieuwe artikelen met uitleg, tips en hulpmiddelen.

Geek Guide

Zijn vragen als: ‘Waar moet ik beginnen?’, ‘Zijn er plekken in mijn buurt om te spelen?’ of ‘Waar verkopen ze D&D-boeken?’ jou niet onbekend? Dat is zeer begrijpelijk en je bent zeker niet de enige. Gelukkig gaan wij het je een stuk makkelijker maken om antwoorden te vinden op dit soort vragen! Met de Geek-Guide krijg je een online gids met allerlei RPG-gerelateerde plekjes in heel Nederland! Niet alleen spellenwinkels, maar ook conventies en meer zijn hier overzichtelijk op een rijtje gezet. Kijk snel naar wat er in jouw omgeving te vinden is!

Evenementen

Naast de langverwachte Dutch20 meet-ups zijn er nog veel meer leuke RPG-gerelateerde evenementen in het land. Denk bijvoorbeeld aan het Spellenspektakel en AnimeCon (Dutch20 is bij beide aanwezig), maar ook festivals zoals Castlefest en meer. Om je helemaal up-to-date te houden over het laatste evenementen nieuws, neem een kijkje in de Kalender en kom gezellig langs.

Hier begint het avontuur!

Hopelijk ben je net zo enthousiast als wij om te zien hoe groot en gezellig we de community kunnen maken. Alles wat wij doen heeft als doel om daaraan mee te dragen. Heb je ideeën voor ons, zoals handige tips of ideeën voor de website? Of lijkt het je leuk om een eigen artikel te schrijven? Wees niet verlegen en stuur een berichtje naar info@dutch20.nl.

Dutch20 was lang geleden ook slechts een idee, maar tegenwoordig worden er door Dutch20 talloze avonturen en vriendschappen door beleefd. Met grote dankbaarheid en trots durven we te zeggen: Hier begint het avontuur!

Ben je nog niet (zo) bekend met Dutch20?

Leer hier meer over Dutch20 en wat wij doen. Ons doel in een notendop: Roleplayinggames zo leuk en toegankelijk mogelijk maken voor het Nederlandse publiek. Dit doen we via een aantal initiatieven zoals speciale beginner-games (Zero To Hero), workshops voor Gamemasters (GMA) en meer. Gelukkig staan we er niet alleen voor, want we hebben de hulp van talloze gulle en creatieve vrijwilligers die dit allemaal mede mogelijk maken. Wil jij helpen? Contacteer ons via info@dutch20.nl of overweeg een donatie.