Voor iedereen die het nog niets wist: goed nieuws! Over slechts 3 maanden komt de officiële, geanimeerde serie van Critical Role uit, genaamd Critical Role: The Legends of Vox Machine.

Achtergrond

Op 4 Maart 2019 lanceerde Critical Role een Kickstarter om de productie van een 22-minuten durende animatiefilm mogelijk te maken. Het is een veronderstelling om te zeggen dat het ze is gelukt. Het beoogde doel was om in 45 dagen $750.000,- binnen te halen. Binnen een uur (één enkel uur!) was het doel overtroffen met een bedrag van $1.000.000,-. Het recordbrekende succes eindige op 19 April 2019 met een bedrag van $11.385.449,- dankzij de hulp van 88.887 donateurs.

In november 2019 werd Amazon Prime partner in het project en werd het uitgebreid naar 2 seizoenen van 24 afleveringen. Helaas betekent dit voor fans dat er weinig keuze is qua platform. De serie zal exclusief op Amazon Prime Video te zien zijn.

Het verhaal zal plaatsvinden in de periode vóór de start van de eerste Critical Role-campagne en doorlopen tot aan de Briarwoods verhaallijn met hints naar meer. De leden van Critical Role hebben gezegd geïnteresseerd te zijn in verdere samenwerking met Amazon. Wie weet wat de toekomst nog zal brengen.

Voorproefje

Iedereen die alle 373 uur van de eerste campagne heeft gezien, is geïnvesteerd genoeg om deze video niet te mogen missen! Ben je net zo hyped als wij? Laat het ons weten op de Dutch20 Reddit of Discord.

Bron