Een Terugblik op 2022 en een Vooruitblik op Wat Komen Gaat

Het is weer bijna zover! Dutch20 staat in de startblokken voor een nieuw avontuur op het Spellenspektakel 2023, de grootste bordspellenconventie van Nederland, op 4 en 5 november. Na het overweldigende succes van vorig jaar kijken we reikhalzend uit naar dit nieuwe hoofdstuk in onze reis door de wereld van tabletop roleplaying games (TTRPG’s).

Een Terugblik op 2022: Een Groot Succes!

Met bijna 50 enthousiaste vrijwilligers wisten we opnieuw de harten van spelers te veroveren op het afgelopen Spellenspektakel. De rolspelgemeenschap werd op zijn best gepresenteerd en de drukte na onze vorige conventie – GameForce – weerhield ons er niet van om iets prachtigs neer te zetten. Onze foto’s (zie onderaan) geven een prachtig beeld van de sfeer en energie van dat weekend.

Vorig jaar waren we voor de tweede keer te gast op het Spellenspektakel met opnieuw de beste Gamemasters en Geeks die speciale sessies verzorgden voor beginners. Het was een daverend succes, met tafels die constant vol zaten en zelfs inschrijvingen van degenen die vorig jaar hun kans hadden gemist. Dat is het mooiste compliment dat we kunnen krijgen!

Dutch20-vrijwilligers op het Spellenspektakel: Een Team als Geen Ander

Onze vrijwilligers, gehuld in allerlei kleuren en hoeden, stonden klaar om nieuwsgierige kijkers en potentiƫle spelers te verwelkomen. Velen fungeerden als Gamemaster en deelden hun passie en kennis over onze stand en de charme van de hobby. Ze wisten bovendien velen te enthousiasmeren voor onze loterij, waarbij prachtige prijzen van Miniprinten.nl te winnen waren.

Het is geweldig om te zien hoe vrijwilligers van Dutch20 samenwerken. De gedeelde passie voor TTRPG’s en de gezelligheid maken het een onvergetelijk weekend. Van het samen de beurs overlopen tot het genieten van lekkernijen, er is altijd wel iets te beleven. Een welgemeend applaus voor alle vrijwilligers die hun weekend hebben opgeofferd om van Dutch20 een TTRPG-feestje te maken – jullie zijn ware toppers!

Vooruitblik op Spellenspektakel 2023: Een Nieuw Avontuur Begint!

Met de ervaringen van vorig jaar in ons achterhoofd staan we klaar voor een nieuw avontuur op het Spellenspektakel van 2023. Ons Dutch20-gebied zal bruisen van activiteiten, van Questborden en speeltafels voor nieuwsgierige avonturiers tot prachtige 3D-geprinte miniaturen die de verbeelding prikkelen.

Wil je de magie van Dungeons & Dragons en vele andere TTRPG’s zelf ervaren? Schrijf je op tijd in op ons Questbord en laat je begeleiden door onze ervaren Gamemasters. Zelfs zonder ervaring of spullen ben je van harte welkom om deel te nemen. Voor de liefhebbers van miniaturen is er een displaytafel met verbluffende 3D-geprinte creaties.

En vergeet niet mee te doen aan onze loterij, waarbij je de kans hebt om je collectie uit te breiden met prachtige stukken van Miniprinten.nl en Fantasyprints.nl.

We kijken er naar uit om jou te verwelkomen op het Spellenspektakel van 2023 en je te laten kennismaken met de wondere wereld van TTRPG’s. Samen maken we er opnieuw een onvergetelijk avontuur van!

Tot ziens op het Spellenspektakel!

Het Dutch20 Team