Op 7 en 8 oktober 2023 was Dutch20 voor de tweede keer te vinden op GameForce in de Jaarbeurs Utrecht. Twee dagen lang waren de zes tafels in onze hoek bezet met enthousiaste spelers die aanschoven bij de vele sessies die aangeboden werden. Dit keer met niet alleen Dungeons & Dragons, maar ook andere TTRPG’s zoals Mausritter, Scum & Villainy, Vampire: the Masquerade en Werewolf: the Apocalypse.

Ook is er een toffe aftermovie gemaakt van onze belevenissen op Gameforce.

Sanne, een van onze Gamemasters tijdens dit evenement, vertelt:

“Zelf heb ik tijdens GameForce driemaal Vampire: the Masquerade gehost voor verschillende spelers, die hier erg enthousiast over waren. Eén van mijn sessies had spelers die vooral graag Dungeons & Dragons wilden spelen, maar alle tafels daarvoor waren al vol. Achteraf gaven ze aan dat ze eerst dachten ‘Vampires, eh, sure’, maar na de sessie waren ze zeer enthousiast over het systeem en wilden ze het graag vaker spelen.”

En dat kan, naast natuurlijk een grote variatie aan andere TTRPG’s, tijdens het volgende evenement waarbij Dutch20 aanwezig zal zijn: Spellenspektakel op 4 en 5 november 2023 in de Jaarbeurs in Utrecht. Hopelijk tot dan!