Het is bijna zover, Animecon 2022 staat al weer voor deur! En deze keer zal Dutch20 daar ook te vinden zijn. Op Animecon staan we weer klaar om iedereen te laten zien hoe leuk TTRPG’s zijn! Net zoals op het Spellenspektakel gaan we open sessies houden waar iedereen aan mee mag doen. Doe ook mee en beleef je eigen avontuur!

Je vind ons op het Exp Plaza in bakkerij 1. Hier kan je allerlei workshops en evenementen bezoeken, kaartspellen spelen, bordspellen uitproberen en nog veel meer! Een perfecte kans om je roleplaying skills te laten zien en met vrienden – of vreemden – een sessie van Dungeons & Dragons bij te wonen. Je kan het hele weekend meedoen en je ter plekke inschrijven.

Wil je er extra vroeg bij zijn? Schrijf je dan hier in!

Naast het hosten van D&D sessies zullen we ook schilderworkshops organiseren dankzij Miniprinten.nl – voor het verzorgen van miniaturen – en Pink Orc Studios – voor het verzorgen van de ervaren schilders. Wil jij graag eens een miniatuur schilderen maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Meldt je aan voor de workshop en ga zelf aan de slag! Bij deze workshops zal je een eigen miniatuur gaan verven onder begeleiding van professionele miniatuur schilders. Zo leer je de fijne kneepjes van het vak en mag je zelfs je eigen miniatuur mee naar huis nemen!

Met onze deelname aan Animecon hopen we dit jaar fanatiekelingen binnen de Japan en animecultuur ook te enthousiasmeren voor de TTRPG cultuur. Deze twee culturen liggen niet ver van elkaar en kunnen ook zeker goed gecombineerd worden! Denk bijvoorbeeld aan een RPG-systeem om te spelen in jouw favoriete series zoals Attack on Titan of Full Metal Alchemist. Een leuk voorbeeld is Anima Prime, of maak natuurlijk je eigen homebrew systeem. Hulp nodig? Vraag het ons op Animecon of kom eens langs op onze Discord.

Info

Dutch20 is te vinden bij Events 3 & 4 op Exp Plaza in Bakkerij 1.

  • Vrijdag: 16:00 – 21:00
  • Zaterdag: 10:00 – 21:00
  • Zondag: 10:00 – 17:00