Dit is een leuke verrassing voor iedereen die het nog niet wist, want Dutch20 is uitgenodigd voor onze eerste echte conventie! En het is gelijk raak met de grootste bordspellenconventie van Nederland. Deze kans pakken we met beide handen aan en daarom zijn we straks met het bestuur en onze geweldige vrijwilligers aanwezig in ons eigen Dutch20 gebied.

We hebben veel voorbereid. Hieronder vind je een klein overzicht van alles wat je dit weekend kan beleven!

Questbord & Speeltafels

Wil je een keer weten hoe het is om Dungeons & Dragons te spelen? Doe mee aan een van onze speeltafels, begeleid door Gamemasters uit de Dutch20 community. Iedereen is welkom, ervaring en spullen zijn niet nodig. Schrijf je wel op tijd in op het Questbord (inschrijvingsbord), te vinden in ons gebied op de conventie. Er zijn beperkte plekken van tevoren te reserveren, voor zaterdag en zondag. Wil je alleen kijken of heb je vragen over de hobby? Dat mag natuurlijk ook!

Miniaturen

Voor onze miniatuurliefhebbers stellen we prachtige 3D-geprinte miniaturen ten toon op onze displaytafel om te demonstreren hoe jouw speeltafel eruit kan zien. Dit is mogelijk gemaakt dankzij Miniprinten.nl en Fantasyprints.nl. Heb je altijd al eens een 3D-printer in actie willen zien? Dit is je kans!

Loterij

Als dat al goed klinkt, dan klinkt het vast geweldig om te horen dat je jouw collectie kan beginnen of uitbreiden met onze loterij. Er zijn meerdere lotingen per dag (ook met dank aan Miniprinten.nl en Fantasyprints.nl) en meedoen is gratis.

Locatie van het Dutch20 gebied

Je kan ons vinden bij horeca, vlak naast de kinderafdeling en Ravensburger. Je kan ons natuurlijk ook herkennen aan onze logo’s en onze bijzonder goede smaak in decoratie.