Ontdek de wereld van TTRPG’s en live action games met Jason Morningstar, een bekende game designer. In een recent interview met Allard deelt hij zijn passie voor game design en zijn creatieve proces bij het maken van nieuwe spellen.

Als kind was Jason Morningstar al gefascineerd door spelletjes en puzzels, en hij ontwikkelde al vroeg zijn eigen spellen. Zijn liefde voor het genre groeide uit tot een carrière in game design, waarbij hij zich concentreerde op TTRPG’s en live action games.

Tijdens het interview legt Morningstar uit hoe hij zich richt op samenwerking en communicatie tussen spelers en game master, terwijl hij toch een balans vindt tussen gestructureerde regels en open-ended storytelling. Hij bespreekt ook zijn favoriete TTRPG’s van andere ontwerpers en wat hen onderscheidt.

Morningstar vertelt verder hoe hij zich aanpast aan de veranderende trends in de TTRPG-industrie en hoe hij nieuwe projecten aanpakt. Kijk snel de video en ontdek hoe Morningstar een nieuwe dimensie toevoegt aan de wereld van TTRPG’s en live action games.

Het interview is uitgevoerd in samenwerking met RollInitiativeCon, een Nederlandse TTRPG conventie.
Bedankt Annemarie voor de kans om Jason Morningstar te interviewen!
En bedankt Jason, voor het zijn van een geweldige gast!

Bekijk hier Jason’s werk!
Bekijk hier de website van RollInitiativeCon!