Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Animecon 2024

7 juni - 9 juni

AnimeCon is de langstlopende conventie van Nederland. AnimeCon wordt ieder jaar weer volledig georganiseerd door vrijwilligers.

AnimeCon.nl is de website voor Hollands jaarlijkse grootste anime festival. Wat dat precies inhoudt? Nou, drie dagen lang komen fans van onder andere Japanse animatie bijeen. Sluit je aan bij een grote groep mensen van alle leeftijden met vergelijkbare interesses. Geniet van een gezellige sfeer waarin je kan genieten van films, videogames kunt spelen en meer te weten kan komen over de Japanse taal en cultuur. Ons festival heeft een focus op plezier hebben en nieuwe dingen leren.

We proberen net dat extra’s aan ons evenement te geven door daadwerkelijk de Japanse (pop)culture weer te geven. Onze missie is om jullie zo veel mogelijk plezier te laten beleven en tegelijkertijd een kans geven iets nieuws te leren.
In Japan wordt anime gemaakt voor mensen van alle leeftijden. Elk genre of elke invloed die je kunt bedenken die in een Hollywoodproductie voorkomt, is ook te vinden in anime. Dit is, naast veel andere dingen, wat de in Japan geproduceerde animatie zo interessant maakt. Als je nog nooit een ‘anime’ hebt gezien, kom dan zeker eens langs om dit fenomeen te bekijken.

Uiteraard kan Dutch20 niet ontbreken! We zullen hier vele tafels aan TTRPG plezier ter beschikking stellen onder begeleiding van onze kundige Gamemasters.
Altijd al eens willen starten met rollenspellen? Nu is je kans!

Gegevens

Begin:
7 juni
Einde:
9 juni
Evenement Categorie:
Site:
https://animecon.nl/regular/en/

Organisator

J-POP Foundation
E-mail
infobalie@jpop-foundation.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

De Broodfabriek
Volmerlaan 12
Rijswijk, Zuid-Holland 2288 GD Nederland
+ Google Maps
Telefoon
070-3075900
Bekijk de site van Locatie

© 2024 Stichting Dutch20 | KvK nr: 92043992