Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Castlefest – 2024

1 augustus - 4 augustus

Stap in de Fantasywereld die Castlefest heet

Waan je in een compleet andere wereld op Castlefest, het Fantasy festival van Nederland. Een feest voor jong en oud, waarbij je, zodra je de poorten doorgaat, een andere wereld instapt. Castlefest is een totaalbeleving met veel muziek, fantasy schrijvers, catering in stijl, middeleeuwse ambachten en een grote markt met alles waar de Fantasy-liefhebber naar op zoek is.

Op de de verschillende festivalpodia treden een groot aantal bands op, van Pagan Folk tot Wereld muziek, van Middeleeuwse Rock tot Indie. Kortom, voor elke muziekliefhebber wat wils!

Castlefest kenmerkt zich door de bijzondere sfeer. Dit maakt dat de vaste bezoekers zich een jaar van tevoren al verheugen op de volgende editie. Het creëert een gevoel waarbij je je enkele dagen in een totaal andere wereld lijkt te begeven en waardoor je in de weken erna in een roes verkeert en heimwee hebt naar het festival.

Het Castlefest-gevoel is niet goed te omschrijven, maar iets dat je zelf moet ervaren. Jaarlijks hoogtepunt van het festival is het Wicker Ritueel. Met bezoekers, standhouders, cateraars en organisatie leef je toe naar het moment dat de Wickerman wordt aangestoken. De energie die op dat moment vrijkomt is een bijzondere ervaring die je niet mag missen.

Gegevens

Begin:
1 augustus
Einde:
4 augustus
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Site:
https://castlefest.nl/nl/

Organisator

Vana Events
Telefoon
+31(0)88-8882662
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Kasteel Keukenhof
Keukenhof 1
Lisse, 2161 AN Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

© 2024 Stichting Dutch20 | KvK nr: 92043992