Ontdek

Welkom bij Ontdek! Deze bibliotheek vol kennis en hulp is bedoeld voor zowel beginners als veteranen van de hobby. Dutch20 heeft als doel om roleplayinggames voor iedereen (zo leuk) mogelijk te maken. Ontdek heeft verschillende categorieën met voor ieder wat wils.

Heb je nog nooit een dobbelsteen aangeraakt of ben je gewoon nieuwsgierig? Begin dan bij de categorie Alles voor beginners. Ben je al bekend met de hobby? Dan zijn de andere categorieën misschien meer iets voor jou. Vind nieuwe informatie en tips die je misschien nog niet kent.

Indeling

Alle artikelen en categorieën zijn opgezet om van begin tot eind te lezen, zonder extra benodigde kennis. Elke categorie begint met een introductie. Deze geeft uitleg over wat de categorie en alle bijbehorende artikelen bevatten. Ben je dus op zoek naar iets specifieks? Lees dan de introductie of gebruik de zoekbalk boven in het menu.

Onder constructie

De Dutch20-website wordt continu verbeterd en uitgebreid. Er zullen nog talloze categorieën en artikelen worden geschreven, maar de basis vind je hier al klaarstaan. Hou daarom het nieuws in de gaten om up-to-date te blijven over de laatste ontwikkelingen. Heb je zelf een suggestie of toevoeging? Laat het ons weten via info@dutch20.nl!